Viewing Issue Advanced Details
ID Category [?] Severity [?] Reproducibility Date Submitted Last Update
06332 Graphics Major Always Jul 28, 2016, 22:05 Jul 29, 2016, 13:31
Tester Tafoid View Status Public Platform MAME (Official Binary)
Assigned To Osso Resolution Fixed OS Windows Vista/7/8 (64-bit)
Status [?] Resolved Driver galaga.cpp
Version 0.176 Fixed in Version 0.177 Build Normal
Summary 06332: digdug and clones: Graphics from Tilemap 0 are missing
Description Notable issue with missing graphics from Tilemap 0 (according to F4 graphics viewer)
Steps To Reproduce
Additional Information Another 6.1.0 issue, it appears
Flags 32-bit specific
Regression Version 0.176
Affected Sets / Systems digdug and clones
Attached Files
png file icon digdug-diff.png (5,339 bytes) Jul 28, 2016, 22:05 Uploaded by Tafoid
0.176 comparison to expected - missing hatch screen
Tafoid
Relationships
There are no relationsihp linked to this issue.
Notes
5
User avatar
No.12996
Osso
Developer
Jul 29, 2016, 08:03
It doesn't reproduce here, standard or debug 64 bit, built with 6.1.0.
User avatar
No.13000
Tafoid
Administrator
Jul 29, 2016, 11:10
Debug build doesn't seem to replicate .. perhaps 32-bit only? A lot of these 6.1.0 issues are seemingly related to uninitialized things.
Even in my testing there were times where it worked fine, so I'm not entirely sure.
Guess I'll could label it Random
User avatar
No.13003
Osso
Developer
Jul 29, 2016, 12:24
Confirmed as 32bit build specific.
User avatar
No.13006
Osso
Developer
Jul 29, 2016, 13:04
Reopened since it randomly still happens.
User avatar
No.13008
Osso
Developer
Jul 29, 2016, 13:31
After initializing a pair more variables it seems to behave correctly consistently.