Viewing Issue Advanced Details
ID Category [?] Severity [?] Reproducibility Date Submitted Last Update
06672 Sound Major Always Sep 2, 2017, 22:02 Sep 3, 2017, 01:42
Tester envisaged0ne View Status Public Platform MAME (Official Binary)
Assigned To AJR Resolution Fixed OS Windows Vista/7/8 (64-bit)
Status [?] Resolved Driver starwars.cpp
Version 0.189 Fixed in Version 0.190 Build 64-bit
Summary 06672: starwars: Missing/malfunctioning sound
Description In particular, voice clips seem not to be playing correctly or at all.
Steps To Reproduce
Additional Information https://github.com/mamedev/mame/commit/a725cd2ba8839e166ac9f43893c2506214492661
This appears to be the commit that caused the regression.
July 10 am build works, July 11 am build doesn't
Flags
Regression Version 0.188
Affected Sets / Systems starwars
Attached Files
 
Relationships
There are no relationsihp linked to this issue.
Notes
2
User avatar
No.14158
AJR
Developer
Sep 2, 2017, 23:29
It's not easy for me to reproduce this one, even with the info given in the original report on MAMEWorld (http://www.mameworld.info/ubbthreads/showthreaded.php?Cat=&Number=369344&page=0&view=expanded&sb=5&o=&fpart=1&vc=1).
User avatar
No.14159
AJR
Developer
Sep 3, 2017, 01:42
Actually, shortly after I posted that last comment, I was able to hear the missing sounds in 0.187. I tried one unsuccessful fix, and then considered restoring the old boost_interleave method as an annex to the modern soundlatch semaphore handling. This worked, and I've committed that.