Viewing Issue Advanced Details
ID Category [?] Severity [?] Reproducibility Date Submitted Last Update
02646 Graphics Minor Always Nov 13, 2008, 01:17 11 days ago
Tester Luigi30 View Status Public Platform MAME (Self-compiled)
Assigned To Resolution Open OS
Status [?] Confirmed Driver playch10.cpp
Version 0.128u3 Fixed in Version Build
Summary 02646: pc_tenis: When starting a game, the screen quickly flashes garbage
Description When starting a game, after the player selects the difficulty, the screen flashes to a corrupt screen of 0s for one frame before the game kicks in.
Steps To Reproduce 1. Start a game
2. Select any difficulty
Additional Information
Flags
Regression Version
Affected Sets / Systems pc_tenis
Attached Files
png file icon 0000.png (7,126 bytes) Nov 13, 2008, 01:17
Relationships
There are no relationship linked to this issue.
Notes
4
User avatar
No.03038
Radwar
Tester
Nov 13, 2008, 01:54
Works fine for me with MAME 0128u3. I do get the "0" screen after selecting the difficulty level, but it appears and disappears in a fraction of a second, then the play field appears and the game runs normally.
User avatar
No.03040
Tafoid
Administrator
Nov 13, 2008, 02:46
I'm very skeptical of one frame bugs like this - since it's all the same character, I would first assume it's some sort of intended clearing. I'll confirm this, but marked as possible pending some input from Devs and comparison to PC-10 version (home versions are not valid for comparison).
User avatar
No.15849
MetalGod
Tester
12 days ago
edited on: 11 days ago
Different on the arcade. When selecting defficulty there's a fast change of some colors instead. Check 5:40:
User avatar
No.15853
NekoEd
Senior Tester
11 days ago
Removing the possible flag since we DO have a bug here, as we're not displaying the proper behavior.