Viewing Issue Advanced Details
ID Category [?] Severity [?] Reproducibility Date Submitted Last Update
05372 Misc. Minor Always Nov 18, 2013, 01:31 Dec 18, 2021, 17:16
Tester scoobydude51 View Status Public Platform MAME (Official Binary)
Assigned To Resolution Bugs That Aren't Bugs OS Windows Vista/7/8 (64-bit)
Status [?] Resolved Driver cps2.cpp
Version 0.151 Fixed in Version Build
Fixed in Git Commit Github Pull Request #
Summary 05372: armwar, armwarr1, armwar1d: [possible] Language in Service Mode are not saving
Description Language in Service Mode are not saving. it goes back to English after hard resetting or choosing a new game and returning to it.
Steps To Reproduce
Additional Information but other settings are saving, though.
Github Commit
Flags Possible
Regression Version
Affected Sets / Systems armwar, armwarr1, armwar1d
Attached Files
 
Relationships
There are no relationship linked to this issue.
Notes
2
User avatar
No.10003
NekoEd
Senior Tester
Nov 18, 2013, 23:46
edited on: Nov 18, 2013, 23:48
The language setting is indeed saved, and takes effect immediately. However, when re-entering the CONFIGURATION > SYSTEM menu, it resets itself to English. This looks like it may very well be an original bug. (That is, a BTANB.) This will need to be verified against real hardware.

This also occurs in the Phoenix bootleg. I've added this to the report.
User avatar
No.19576
abelardator2
Tester
Dec 18, 2021, 17:11
edited on: Dec 18, 2021, 17:48
I checked this in my original PCB and it happens too. I can say that it is a BTANB. "Armored Warriors (Euro 941024)"