Viewing Issue Advanced Details
ID Category [?] Severity [?] Reproducibility Date Submitted Last Update
08060 Original Reference Minor Always 31 days ago 31 days ago
Tester Hydreigon View Status Public Platform MAME (Official Binary)
Assigned To Resolution Bugs That Aren't Bugs OS Windows 10 (64-bit)
Status [?] Resolved Driver seattle.cpp
Version 0.234 Fixed in Version Build 64-bit
Fixed in Git Commit Github Pull Request #
Summary 08060: sfrush: Unreliable network test in boot code 1.0 - btanb
Description The network test for this specific boot program version will always say "TRYING" no matter what even on original hardware if you connect more than one machine and put them all in network test. In game, they all will communicate/network fine.
Steps To Reproduce
Additional Information I helped with three original San Francisco Rush machines at boot code 1.0 recently with networking and controls at an arcade and put them all in network test to verify if they were all stuck at "TRYING" or not. Being that this was Atari's first experience with ethernet hardware, they must have encountered some bugs along the way. This was quickly corrected in boot code 1.06A where network tests function properly.
Github Commit
Flags Verified with Original
Regression Version
Affected Sets / Systems sfrush
Attached Files
png file icon sfrush.png (3,420 bytes) 31 days ago Uploaded by Hydreigon
Stuck there no matter what in v1.0
Hydreigon
Relationships
There are no relationship linked to this issue.
Notes
0
There are no notes attached to this issue.