Viewing Issue Advanced Details
ID Category [?] Severity [?] Reproducibility Date Submitted Last Update
01189 Graphics Minor Have not tried Feb 12, 2008, 10:09 29 days ago
Tester -Misc Reporters- View Status Public Platform
Assigned To Resolution Bugs That Aren't Bugs OS
Status [?] Resolved Driver galaxian.cpp
Version 0.58 Fixed in Version Build
Summary 01189: losttomb, losttombh: One frame of your hero-sprite gets garbled when using a whip (a small box appears instead of your sprite).
Description One frame of your hero-sprite gets garbled when using a whip (a small box appears instead of your sprite). That happens in both losttomb & losttmbh. I don't know if that happens on the real hw.
Steps To Reproduce
Additional Information Formerly driver scobra.c (changed in 0.124u1)
Flags
Regression Version
Affected Sets / Systems losttomb, losttombh
Attached Files
png file icon 0000.png (4,618 bytes) Apr 27, 2009, 13:58
png file icon 0001.png (4,273 bytes) Apr 27, 2009, 14:00
Relationships
There are no relationship linked to this issue.
Notes
2
User avatar
No.04275
Tafoid
Administrator
Apr 27, 2009, 13:57
edited on: Apr 27, 2009, 14:01
I see the glitch an I'm reopening this bug. Attached screenshot of the frame that is corrupt. It's not gone - if it was - it's back. Also attached a pre-rewrite snap (from 0.124) which shows this at a better to the eye aspect.
User avatar
No.15771
MetalGod
Tester
Nov 12, 2018, 13:33
edited on: Nov 12, 2018, 13:34
Same bug in the arcade pcb. Can be seen in 4:06 (and two more times in the following 10 seconds)

BTANB