Viewing Issue Advanced Details
ID Category [?] Severity [?] Reproducibility Date Submitted Last Update
07373 Gameplay Major Always 7 days ago 5 days ago
Tester Tafoid View Status Public Platform MAME (Official Binary)
Assigned To Resolution Fixed OS Windows Vista/7/8 (64-bit)
Status [?] Resolved Driver iteagle.cpp
Version 0.211 Fixed in Version 0.212GIT Build 64-bit
Summary 07373: gtfore02, gtfore03, gtfore04, gtfore05, gtfore06 and clones: Attempted booting fails and attempts offsite connection
Description Machine does no longer boot to play but to a connection screen, supposedly to check for updates or other information.
gtfore01 doesn't have this happen but all other gtfore sets seem to show it.
Steps To Reproduce
Additional Information First regression here:
https://github.com/mamedev/mame/commit/4d02f9f0924b237fa78804da9fd5d7fd5c86aaf0

Subsequent issues reported here but not responded to:
https://github.com/mamedev/mame/commit/552eea4599cb662aaf6daa4e330f11eed0e85a9d
Flags
Regression Version 0.211
Affected Sets / Systems gtfore02, gtfore03, gtfore04, gtfore05, gtfore06 and clones
Attached Files
png file icon gtfore03-diff.png (148,823 bytes) 7 days ago Uploaded by Tafoid
Regression Test before-after-diff snapshot made during 0.211 dev cycle
Tafoid
Relationships
There are no relationship linked to this issue.
Notes
1
User avatar
No.16634
Tafoid
Administrator
5 days ago
Now appears to be fixed. Be sure to delete any/all nvram data before retrying.
https://github.com/mamedev/mame/commit/9ae71b61d2e96b567d92fd77c4d1d349bc1b5c34